SİYASET Haber Girişi : 02 Ocak 2019 19:23

Devletin Eli Karsgüncel ve Karsolay’a Değdi

Devletin Eli Karsgüncel ve Karsolay’a Değdi
31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler için MHP Kars Belediye Başkan Çetin Nazik KarsGüncel ve Karsolay’ı ziyaret etti.

Kars Olay- 31 Mart 2019 yerel seçimleri için adaylar ziyaretlerini artırarak sürdürüyor. MHP Kars Belediye Başkan adayı Çetin Nazik ve partililer KarsGüncel ve KarsOlay gazetesini ziyaret ederek projelerini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini anlatan KarsGüncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Avcı ve KarsOlay gazetesi Hasan Samancı, “Biz Kars’ta internet gazeteleri olarak kamu hizmeti vermekteyiz. Gazeteciliğin asli görevi halka görüneni ve görünmeyeni tarafsız bir şekilde yansıtmaktır. Bu anlamda adayların Kars için projelerini vatandaşlara duyurmak için haberlerimizle tüm adaylara yer vereceğiz. Yaklaşan yerel seçimlerde de şüphesiz ki adaylarla halkı daha net daha sağlıklı bir şekilde buluşturmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu vesile ile çıkmış olduğunuz adaylık yolunda sizlere başarılar diliyoruz” dediler.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve Kars Ülkü Ocakları Oğuz Güngör ile birlikte ziyaret gezilerini sürdüren Çetin Nazik; “Her geçen gün Kars MHP Belediyesi olmaya bir adım daha ilerliyor. İnşallah 31 Mart akşamı Karslılar tercihlerini bir kez daha MHP’den tarafa kullanacak. Biz her an sahadayız vatandaşlarımızın MHP’ye ve bize teveccühleri giderek çoğalıyor. Bunu net ne kesin ifade etmek istiyorum ki 31 Martta Devletin eli bir kere daha Kars Belediyesi ile buluşacak.” açıklamalarında bulundu.

Öte yandan ziyaret esnasında KarGüncel ve Karsolay’a ait olan ofisinin dizaynı konusunda fikir veren Nazik kollarını sıvayarak masaların ve koltukların yerlerini kendi elleriyle değiştirip çalışma odasına yeni bir tarz kattığından memnun olduğumu dile getirmek isteriz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.