SİYASET Haber Girişi : 12 Ekim 2022 11:56

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Erzurum'a Geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Erzurum'a Geliyor
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, miting ve seçim çalışmaları kapsamından 15 Ekim 2022 tarihinde Erzurum’da bulunacak.

Kars Olay- Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü  Erzurum’da düzenlenen miting ile  halka seslenecek.

 

Daha önce 5 miting düzenleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçimler yaklaştıkça miting çalışmalarına da ağırlık vermeye başladı. Bu çerçevede 25 eylülde Siirt’te halkla buluştuktan sonra 01 Ekim 2022 Cumartesi günü de Trabzon’da seçmenlere seslenen Babacan, 15 ekim Cumartesi günü ise partisinin 6. mitingi ile Erzurum’da halkın karşısına çıkacak.

 

DEVA Partisi Kars İl Teşkilatı da Av. Güven Özen başkanlığında miting çalışmalarına başladı. Başkan Özen, Genel Başkan Babacan'ın 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te Erzurum İstasyon Meydanında yapacağı mitinge; yaşlısı, genci, kadını, erkeği 7’den 70’e herkesi davet etti. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.