TÜRKİYE Haber Girişi : 27 Ocak 2021 15:57

Danıştay kararı ile maskeler çıkacak!

Danıştay kararı ile maskeler çıkacak!
Maskeler ne zaman kalkacak? sorusunun cevabı merakla araştırılmaya başlanırken kritik süreçle ilgili olarak flaş gelişme yaşandı.

Kars Olay- Danıştay'da maskelerin kaldırılması ile ilgili süren davada İçişleri Bakanlığı'na verilen savunma süresine çok az bir zaman kaldı.

 

DANIŞTAY KARARI İLE MASKELER KALKACAK!

 

Danıştay 10. Dairesi'nde görülen Antalya İdare Mahkeme’de 26 Ağustos 2020 tarihinde 5gplatformu sözcüsü Muammer KARABULUT’un “maske takma zorunluluğu ile ilgili düzenlemeye ilişkin açtığı dava sonucunda Danıştay vereceği karar ile maskeler kalkacak.

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA VERİLEN SÜRENİN BİTMESİNE AZ KALDI

 

Danıştay 10. Dairesi tarafından İçişleri Bakanlığı'na verilen savunma süresinin bitmesin çok az bir süre kaldığı bildirilirken alınacak son karar ile 81 ilde maske takma zorunluluğu kalkmış olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ecz. recep. 27 Ocak 2021 22:22

    Yeter yeminle bıktık yani zaten MASKENİN virüslerden korudugına dair DÜNYADA AÇIKLANMIŞ BİRTEK BİLİMSEL RAPOR YOK Birde Zorla halka dayatılıyor! üstelik cezasıda var 900 lira Türkıye bir hukuk devletidir zorla maske uygulması anayasaya aykırdır zaten faydasıdahiç yoktur bakın Çevrenıze hep corona yakalanlar maske takan insanlar. faydadan çok zararı vardır bıktık pis karbondıoksit solumaktan. isteyen yine taksın ama zorlamayın bu pis sentetik maskeleri vatandaşa .