SİYASET Haber Girişi : 07 Kasım 2018 13:35

CHP Kars İçin Başkan Aday Adaylarını Açıkladı

CHP Kars İçin Başkan Aday Adaylarını Açıkladı
CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras 31 Mart 2019'da yapılacak olarak yerel seçimler için Kars Belediyesi başkan adaylığı için başvuru yapan aday adaylarının isimlerini açıkladı.

Kars Olay- 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için Kars Belediye Başkanlığı için  başvuran aday adaylarının sayısının 5 olduğunu duyuran CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras; "06.11.2018 Tarihi itibariyle Kars Belediye Başkanlığı için yapılan müracat sayısı 5'tir. Bunun dışında herhangi bir müracat söz konusu değildir. Partimizin hiyerarşik yapısına ve parti disiplinine herkesin uyma zorunluğu vardır. Unutmayalım ki!!! CHP bireylerden büyüktür. Hiçbir birey CHP yönetiminden ve örgütünden büyük olamaz" dedi.

CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras öte yandan bu gün itibariyle Kars Belediyesi için CHP'ye başvuran adaylarının isimlerinin ise şunlar olduğunu söyledii; "Naif Alibeyoğlu, Ali Yoldaş , Çetin Koçyiğit, Yakup Uluman, Taner Toraman"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.