KARS Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 15:23

Bu Şehrin Saati Bile Durmuş!

Bu Şehrin Saati Bile Durmuş!
Kars'ın en yüksek noktasında bulunan Halk Eğitim Merkezi binasının işlevsiz kulesi, saat kulesine dönüştürülmüştü. Bu eser şimdi işlevsiz ve çürümeye terk edilmiş durumda.

Kars Olay-Kars Karadağ ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddelerini kesiştiği yerde bulunan mülkiyeti Kars Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ASO binası olarak hizmet veren binadaki saat kulesi hak ettiği değeri maalesef göremedi.Yıllardır defalarca tadilat gören ve her defasında yüklü miktarlarda masraf yapıldığı halde bir türlü sağlıklı çalışmayan Saat kulesi bir türlü hizmete sokulamadı. Vatandaşlar bu Kars'ın bir değeridir yetkili ve ilgili kurumların bu saati tamir etmelerini istiyoruz açıklamalarında bulundular.

Dünyanın bir çok kentinde sembol niteliği taşıyan ve bu nedenle insanların buluştuğu adres olan Saat Kuleleri Kars’ta bırakın adres olmayı maalesef bir çok Kars'lı tarafından yeri bile bilinmiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.