KARS Haber Girişi : 19 Ocak 2020 20:45

Birdal Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Birdal Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı
Birdal ailesi babaları merhum Hanlar Birdal'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Kars Olay- Babalarının Vefatı Nedeniyle Birdal ailesi yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandılar: "Değerli aile büyüğümüz, babamız Hanlar Birdal'ın vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar.

Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz…"

 

Teşekkür Edenler (Oğulları)

Yücel Birdal,  Önder Birdal,  Cengiz Birdal, Yalçın Birdal

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.