KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 09 Aralık 2017 14:48

Bedir Altunok Kariyer Günlerinde Gençlerle Buluştu

Bedir Altunok Kariyer Günlerinde Gençlerle Buluştu
Gençlik Spor Bakanlığı tarafından desteklenen İlk Emir Oku Kitap Kafe, Karslı gençlere huzur içinde, güvenli ve rahatça kitaplarını okuyacağı, ders çalışacağı ve vakitlerini geçirecekleri bir ortam sunuyor.

Kars Olay-Gençlik Spor Bakanlığı tarafından desteklenen İlk Emir Oku Kitap Kafe, Karslı gençlere huzur içinde, güvenli ve rahatça kitaplarını okuyacağı, ders çalışacağı ve vakitlerini geçirecekleri bir ortam sunuyor.

Faaliyetlerin, programların ve etkinliklerin aylık, haftalık ve günlük olarak uygulandığı kitap kafede her kes için mutlaka bir program ve faaliyet bulmak mümkün.

Sportif faaliyetler, okuma faaliyetleri, kültürel faaliyetler ve gezi ve piknik faaliyetleri ile gençlerin ilgisini çeken kitap kafe Cumhuriyet mahallesi Turan çelebi caddesindeki mekânında müdavimlerini ağırlayamaya devam ediyor.

 Aylık olarak icra edilen önemli faaliyetlerden olan söyleşi ve kariyer günlerinin kasım konuğu Kafkas haber ajansı genel müdürü ve a haber Kars sorumlusu Bedir ALTONUK ..

Her ayın son haftasında icra edilen  söyleşi ve kariyer günleri için farklı konukları ve misafirleri ağırlayan kitap kafenin bu ayki konuşmacısı bedir Altunok idi..

 30 Kasım 2017 tarihinde Saat 19.30 da kitap kafede gerçekleştirilen söyleşi ve kariyer günlerinde bedir Altunok katılımcılara ve misafirlere gazetecilik mesleğinin önemini ve yazarlık süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Bu tür yerlerin gençler için büyük bir şans olduğunu söyleyen Altunok, gençlerimizi kahve köşelerinden kafe köşelerinden oyun salonlarından ve sokaklardan kurtararak okumaya öğrenmeye düşünmeye sevk ederek daha sosyal katılımcı ve aktif olmasına katkı sağladığı için her kesimce desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Altunok katılımcılardan yazar ve gazeteci olmak isteyenlere bazı önemli tavsiyelerde ve bulundu.

Proje koordinatörü Hüsnü ÇELİK ve Dernek Başkanı Muammer KAKÇA proje kapsamında konuk olup katılımcılara değerli bilgiler sunan Kafkas Haber Ajansı sahibi ve a haber muhabiri Bedir ALTUNOK’A teşekkür ettiler.

Gençler,  kendilerine ücretsiz kitap, ikram, internet ve oyun imkânı sunan devlete ve onun nezdinde Gençlik Spor Bakanlığına teşekkür ettiler. / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.