İLÇELER Haber Girişi : 10 Mart 2021 12:50

Başkan Nevzat Yıldız’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Nevzat Yıldız’dan Miraç Kandili Mesajı
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Miraç Kandili'ni idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, tüm vatandaşların Miraç Kandilini kutladı.

Kars Olay- Yıldız, mesajında, şunları kaydetti:
''Miraç, Peygamber Efendimizin, Yüce Allah'ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade eder. 
Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Millet olarak dinimizce kutsal sayılan ve içerisinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandili'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşayalım. 
Bu vesileyle, feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyorum. Tüm Müslüman kardeşlerimizin ve Kağızmanlı Hemşerilerimin Miraç Kandili'ni kutluyorum.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.