SPOR Haber Girişi : 01 Kasım 2017 23:59

Başkan Karaçanta'dan Harbilere Harbi Destek!

Başkan Karaçanta'dan Harbilere Harbi Destek!
Kars36spor’un bu hafta sonu Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kars36spor Ardahanspor maçı için Başkan Karaçanta’dan müjde Harbiler taraftarlarını sevindirdi.

Kars Olay ÖZEL- Kars36spor’un dolu, dizgin ve engellenemez başarısına bir destekte Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’dan geldi. Her seferinde yalnız bırakılan ve destek konusunda sıkıntıları olmasına rağmen adeta mucizeyi başaran Kars36spor ve harbiler taraftarları bu kez yalnız kalmadı. Kars’ın sevilen taraftarları HARBİLER36 grubu bu hafta sonu Ardahan maçı için nasıl gideceklerini düşünürken Kars Belediyesi’nden müjde geldi. Ardahan’da Kars36spor’u desteklemek için maça gitmek isteyen taraftarlara Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta otobüs tahsis etti. Kars Belediyesi’nin bu desteğine sevinen taraftarlar Başkan Karaçanta’ya teşekkür ettiler.

Harbiler36 Gurubu Lideri Mahir Acay ve Serkan Çerşit Kars Belediyesi Başkanı Murtaza Karaçanta’ta bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür ederek; “Kars Belediye’si Başkanı Murtaza Karaçanta'nın bu duyarlı davranışından dolayı harbiler36 olarak teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Harbiler36 var oldukça kulübe ve taraftara destek olan her kesin yanında olacğaını buradan açıklamak istiyoruz. Şehrimiz böyle birlik içinde oldukça görüldüğü üzere şehrin tek sosyal faaliyeti olan ve tek birleştirici gücü olan Kars36spor’unda neler başarabileceğini bütün Türkiye gördü. Şimdiden herkese teşekkür ederiz. Kars36sporumuza ve Serhat Ardahan spora da ayrıca başarılar dileriz. Bizler Harbiler36 grubu olarak dostluğun kazanmasını temenni ediyoruz. Ayrıca her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen bütün Kars basınına teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.