KARS Haber Girişi : 13 Haziran 2018 16:53

Başkan Karaçanta İftarda Şehit Aileleriyle Buluştu

Başkan Karaçanta İftarda Şehit Aileleriyle Buluştu
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

Kars Olay-Kafkas Üniversitesi konuk evinde düzenlenen iftara, şehit aileleri, gaziler, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Belediye başkan yardımcıları ve bazı il protokolü ğyeleri katıldı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, iftar sonrarı yaptığı konuşmada, şehitlere Allah'tan rahmet  gazilere ise sağlık dileyerek; "Vatanını,milletini, dinini, bayrağını, bağımsızlığını ve sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canlarını Allah'a emanet eden aziz şehitlerimizi bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz. Allah bizlere de bu emanetlere sahip çıkmayı nasip eylesin." dedi.

Türkiye'nin üzerinde hain emelleri olanların tarih boyunca başarılı olmadığının vurgusunu yapan Başkan Karaçanta, "Ülkemiz, zor bir dönemden büyük ihanetlerden uluslararası düzeyde bakı ve dayatmalarla başetmektedir. Başta FETÖ, PYD, DAEŞ, PKKve bunun gibi terör örgütleri olmak üzere bunların iç ve dış destekçilerine karşı milletçe topyekün mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir." açıklamalarında bulundu. 

Öte yandan Başkan Karaçanta, Türkiye'nin hainlere karşı dimdik durduğunu hatırlatıp, her zaman mağdurun mazlumun yanında olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.