KARS Haber Girişi : 23 Ağustos 2017 01:19

Başkan Karaçanta Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Karaçanta Çalışmaları Yerinde İnceledi
Kars Belediye Başkanı Başkanı Murtaza Karaçanta, devam eden kaldırım ve yol çalışmalarını incelemek için gittiği İstasyon Mahallesi’nde işçilerle birlikte kaldırım üzerinde kahvaltı yaptı.

Kars Olay-Başkan karaçanta sabah mesaisine işçilerle kahvaltıyla başladı. Fen İşleri Müdürü Murat Bilgir ve Basın Müdürü Turgay Kaya ile birlikte İstasyon Mahallesi’ne giden Başkan Karaçanta, işçilerle birlikte kaldırımda parke taşlarının üzerine oturarak kahvaltı yaptı. İşçilerle sohbet eden Başkan Karaçanta, bu anı yaşamaktan her zaman mutlu olduğunu belirterek işçilerin üstlendikleri görevin önemli bir görev olduğunu çünkü onların halkın rahat yürümesi için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

SONUÇTA BELEDİYE BAŞKANI DA OLSAM BENİM GELDİĞİM YERDE BURADIR
Çalışma esnasında hisli deklikte çay eşliğinde kaldırımda kavaltı yapmanın çok keyifli olduğunu ifade eden Başkan Karaçanta, “Buradaki çayın tadını başka yerde bulmak mümkün değil” dedi. Karaçanta, “Bu demliğe dışarıdan baktığın zaman hisli görülüyor da bunun içindeki çayın lezzetini bulmak mümkün değil. Biz çocukken tarla ya gittiğimizde tezek ateşinde hisli demlikte çay yapardık. O çayın lezzetine doymak mümkün değildi. İşçilerimizle bir arada olmak bize keyif veriyor. Sonuçta belediye başkanı da olsam benim geldiğim yerde buradır. Onlarla bir arada olmak bana mutluluk veriyor. Bu işin alt yapısını oluşturan, hemşehrilerimizin güzel yaşayabilmeleri adına mücadele eden insanlardır. Onlarla birlikte kavaltı da yapmak çay da içmek, el ele tutup gezmekte bizlere keyif ve mutluluk vermektedir.” diye konuştu.

SABRIN SONU SELAMETTİR
Başkan Karaçanta yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada da, “Öncelikle biz gazeteciler aracılığıyla Kars halkından, hemşehrilerimizden; onlara vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Tabi ki sabrın sonu selamettir. Bu anlayışla olaya yaklaşmamız lazım. Bu günlerde sıkıntımız olacak ama bundan sonra ki süreçte daha düzgün ve güzel yollarda kaldırımlarda yürümemizi sağlayacak.” diye konuştu.

YAKIN ZAMANDA ŞEHİRDE GİRMEYECEĞİMİZ SOKAK KALMAYACAK
Bugün itibariyle 6 mahallede ekiplerin aralıksız çalıştığını da belirten Karaçanta şöyle konuştu:

“Daha önceden yaptığımız bir basın açıklaması vardı ve o basın açıklamasının ardından biz bu işe başladık. İstasyon, Bülbül, Aydılıkevler, Bahçelievler, Örnek mahallelerinde ekiplerimiz harıl parıl çalışmaktalar. Allah nasip ederse yakın zamanda şehirde girmeyeceğimiz sokak kalmayacağı gibi hemşehrilerimiz bütün sokak ve caddelerde rahat gezebilecekleri bir ortamla karşı karşıya kalacaklar. Bilindiği gibi dün (16 Ağustos) Anı Ören Yeri’nin fethinin 953’ncü anma programlarımız vardı. Sayın Valimiz Rahmi Doğan’ın da dediği gibi çok yakın zamanda Kars’ta muhteşem bir değişim olacak. Bizim bu çalışmalarımız Kars’ın her geçen gün büyümesinde önemli artı olacaktır. Tabi ki bizim bakanımızın olması bizim için bir şanstır ve önümüzün açık olduğunun göstergesidir. Karslı hemşehrilerimize çok kısa süre içinde hak ettikleri düzgün yolları hizmetlerine sunacağız.”– KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.