SİYASET Haber Girişi : 02 Kasım 2018 14:30

Başkan Çalkın’la Yerel Seçim İstişaresi

Başkan Çalkın’la Yerel Seçim İstişaresi
Kars'ta yerel yayın yapan Kars Olay ve Kars Güncel Gazetesi AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ı ziyaret ederek 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimleri konuştu. 

Kars Olay- AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’la bir araya gelerek 31 Mart 2019’da yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerini konuşulduğu ziyarette, Başkan Çalkın bu dönem Kars Belediyesi’ni AK Parti Belediyesi yapmak için ellerinden gelen çabayı gece günsüz sarf ettiklerini belirterek seçim atmosferi hakkında bilgiler verdi. 
Ziyaret esnasında bir dizi açıklama yapan AK Parti Kars İl Başkanı Çalkın “İl başkanı olarak söylüyorum tıpkı Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri'nin İstanbul'un fethinde İstanbul’la ilgili buyurduğu gibi; Allah'ın izniyle! Ya Kars bizi alacak yada biz Karsı alacağız Arkadaşlar, bu işin lami cimi yok.!
Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğine, Sayın Milletvekillerimle, İlçe Belediye Başkanlarım ve İl Genel Meclis Üyelerimle hizmet yolunda devrimler gerçekleştiriyoruz. Ama Kars belediyesinin bizde olmayışı bütün bu hizmetleri aksatmakta olduğu gibi moralimizi de bozmaktadır. Ama biz bu dönem Kars Belediyesi’ni AK Belediye yapacağız buradan sizler aracılığınızla her kese bir kere daha duyurmak istiyoruz; “Ya Kars Bizi Alacak Ya da Biz Kars’ı Alacağız” Kars Belediyesini AK Belediyecilikle tanıştıracağız” dedi. 
Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında Kars’a yapılan diğer yatırımlardan da bahseden Başkan Çalkın daha sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.