SİYASET Haber Girişi : 03 Mayıs 2018 00:07

Başkan Çalkın: Bizim Tek Adayımız Erdoğan'dır!

Başkan Çalkın: Bizim Tek Adayımız Erdoğan'dır!
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 24 Haziran seçimleri için başvuru yapan aday adayları ile birlikte kamera karşısına geçti, Çalkın yaptığı açıklamada;"Tek adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Kars Olay- 24 Haziran seçimleri için İl Başkanlığı’na gelerek başvuruda bulunan aday adayları ile birlikte kamera karşısına geçen Başkan Çalkın yaptığı açıklamada; Biz büyük bir aileyiz, Türkiye’de büyük bir aileyiz, Allaha hamd olsun ümmetin içerisinde büyük bir aileyiz. Tek adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allahın izni ile 24 Haziran’da tekrar yeniden güçlü bir şekilde başkan seçeceğiz. Bu yolda tabi biraz önce aday adaylarımızda ifade etti bir yarıştır dedi. Doğrudur kendi içimizde hizmet etmek için bir yarıştır, bir rekabet değildir. Bu çok önemlidir. İnşallah 21 Mayıs’ta adaylar kim olursa olsun hep birlikte aday adaylarımızla sandık kurulu üyelerimizden tutunda merkezi ana kadememizde dahil hep birlikte davamızın peşinde Allahın izni ile bir nefer olacağız. Rabbim bu kutlu yolda hep beraber bizleri utandırmasın. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.