SİYASET Haber Girişi : 10 Kasım 2018 02:00

Başarılı Siyasetçi Adem Bozkurt, AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Başarılı Siyasetçi Adem Bozkurt, AK Parti'den Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Kars’ın Arpaçay ilçesinin tanına siması ve ilçe siyasetinin başarılı ismi Adem Bozkurt, AK Parti'den Arpaçay Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kars Olay-Yıllarca Arpaçay siyasetinde çeşitli görevlerde bulunan başarılı siyasetçi Adem Bozkurt, 2019 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Arpaçay Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Başvuru evraklarını İlçe Başkanı Eyüp Koç’a teslim eden Adem Bozkurt; "Arpaçay’a ve Arpaçaylıya hak ettiği değeri sunabilmek için, resmi başvurumu yapıyorum. Rabbim herkesin yolunu bahtını açık etsin. Kim güzel hizmet ederse Rabbim ona nasip etsin memleket için millet için çalışmak gerekir." dedi.

Geçmiş dönemlerdeki edindiği tecrübelerini Arpaçay ilçesine aktarmak için aday adayı olduğunu ifade eden Adem Bozkurt; "Yerel seçim atmosferi, seçim çalışmalarının havası farklıdır. Ama biz yıllardır AK Parti'nin içerisinde birçok kez mücadelemizi verdik. Bundan sonrada mücadelemize devam edeceğiz. AK Parti Genel Merkezimizde gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.” dedi.

Tebrik Mesajları Yağdı
Arpaçay ilçesinin sevilen yüzü, ve tüm yatırımları Arpaçay’da olan ve kendini Arpaçay sevdalısı olarak tanımlayan Adem Bozkurt’un aday adayı olduğunu öğrenen Arpaçaylılar,  adeta tebrik mesajı yağdırdılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.