KARS Haber Girişi : 06 Ocak 2019 00:30

Bakan Kasapoğlu'ndan Kars Valiliği'ne Ziyaret

Bakan Kasapoğlu'ndan Kars Valiliği'ne Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programlarına katılmak üzere Kars'a geldi.

Kars Olay-Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programlarına katılmak üzere beraberinde Kars Milletvekilleri 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan,  TBMM Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve bakanlık bürokratları ile birlikte Kars'a geldi.

 

Havaalanında Kars Valisi Türker Öksüz ve diğer il protokolü tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu ilk olarak Valiliğe geçerek Kars Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretinde Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu, sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak; Sarıkamış Şehitlerimizin 104. Anma Programları kapsamında Kars’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kars’ta yapılan ve yapılması planlanan çalışma ve projelerde incelemelerde bulunacaklarını belirten Bakan Kasapoğlu, 6 Ocak 2019 Pazar günü şehitlerimizin için gençlerimizle birlikte omuz omuz yürüyeceklerini söyledi.

 

Bakan Kasapoğlu’nun ardından konuşan Kars Valisi Türker Öksüz ise; Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu ve beraberindeki konukları Kars’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sarıkamış Şehitlerinin 104.  Anma Programları için Gençlik ve Spor Bakanlığınca verilen desteklerden dolayı Bakan Kasapoğlu’na teşekkürlerini iletti.

 

Vali Öksüz'den  Kars'taki yatırım ve projeler hakkında bilgiler alan Bakan Kasapoğlu sonrasında Evliya Camii’ne geçerek Ebu’l Hasan Harakani türbesini ziyaret etti.

 

Bakan Kasapoğlu daha sonra İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayına geçerek Kars Gençlik Merkezini ziyaret etti. Ziyaretinde, Yetenek Taraması Hareket Eğitimi programına katılan Bakan Kasapoğlu öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Bakan Kasapoğlu son olarak Kars Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Kars’ta ki İncelemelerinin ardından diğer protokol ile birlikte Sarıkamış’a geçen Bakan Kasapoğlu son olarak Sarıkamış Şehit Fikret Gündüz Ortaokulu ve Spor Salonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.