SİYASET Haber Girişi : 05 Temmuz 2018 10:39

Bakan Arslan Seçim Teşekkürü İçin Kars'a Geliyor

Bakan Arslan Seçim Teşekkürü İçin Kars'a Geliyor
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Seçimleri’nde AK Parti’den 2 milletvekilini meclise çıkaran hemşehrilerine teşekkür etmek için ziyaretlerde bulunmak üzere 2 Temmuz Pazartesi

Kars Olay-Havayoluyla 2 Temmuz Pazartesi günü Kars’a gelecek olan Bakan Arslan ilk olarak milletvekili mazbsata alım törenine katılacak. Buradan Sarıkamış’a geçerek AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret edecek. Bakan Arslan, Selim ilçesinde de ilçe başkanlığını ziyaret ettikten sonra Digor ziyaretini gerçekleştirecek. Akşam saatlerinde il merkezine geçerek İnönü Caddesi’nde Karayolları tarafından yaptırılan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyecek.

Bakan Arslan 3 temmuz Salı günkü ilk ziyaretini ise Kağızman’a yapacak. İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından da Akyaka, Arpaçay ve Susuz ilçelerinde de AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra il merkezine dönerek valiliğe gidecek.

Bakan Arslan bu ziyaretini de tamamladıktan sonra akşam saatlerinde havayoluyla Ankara’ya dönecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.