TÜRKİYE Haber Girişi : 08 Temmuz 2018 11:24

Bakan Arslan Mazbatasını Aldı

Bakan Arslan Mazbatasını Aldı
AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç Kars Adliyesi’ne gelerek mazbatalarını teslim aldılar.

Kars Olay- Havayolu ile Kars’a gelen Bakan Arslan’a Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 3.Sıra adayı Abdulfettah Çetinkaya, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer eşlik etti.

Kars Adliyesi’ne gelen Bakan Arslan ve beraberindekiler Kars Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Saffet Murat Kasapoğlu ile Kars Cumhuriyet Başsavcı vekli Nazfi Yüce tarafından karşılandı.

Prof. Dr. Yunus Kılıç yaptığı konuşmada; Seçim kampanyamızın başından beri Kars’tan 3 aday olarak meclise gitmenin gayreti içerisinde çalıştık. Bugün milletimizn takdiri Sayın Bakanımız ile birlikte beni gönderdiler meclise . Bu hizmeti yapmanın olduğu bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz iki şey için sandığa gitti birincisi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, şükürler olsun onu Kars’tada büyük bir teveccühü ile gerçekleştirmiş olduk. İkinciside güçlü bir parlamento buda olmuş görünüyor. Dolayısıyla seçim amacına ulaşmış görünüyor. Ben bu kararın devletimize milletimize ve bizden medet bekleyen mağdur coğrafyalara hayırlı olmasını diliyorum. Karsın ve Karslının hizmetinde olacağımızı belirtmek istiyorum.

Bakan Ahmet Arslan yaptığı konuşmada; Demokrasi Bayramı dediğimiz seçimlerin huzurlu başarılı ve her vatandaşın hür iradesinin sandığı doğru yansıması adına edilen gayretler özverili çalışmalar, bizleri memnun ettiler, dolayısıyla bütün ekiplerine teşekkür ediyorum. Kars’ta seçimler çok huzurlu bir şekilde tecelli etti. Sayın valimiz emniyet müdürümüz jandarma komutanımız ve güvenlik güçlerimize bu huzurlu seçimi tesis ettikleri için çok çok teşekkür ediyorum. Demokrasinin bayramı halkın iradesinin sandığa yansıması çok önemliydi Kars’tada halkımız yüksek bir katılım oranı ile sandığa gitti ve kararını verdi. Bu karar sonuna kadar saygılıyız oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Zira aldığımız sorumluluk sadece kendi partimiz adına değil bütün Kars halkı adına alınmıştır. Bu sorumluluk çerçevesinde Kars hizmet edeceğimiz gibi ülkemizede hizmet edeceğiz çünki Türkiye milletvekili olarak 81 milyona hizmet edeceğiz. Her zamanki gibi partimizin önderliğinde sayın cumhrubaşkanımızın liderliğinde biz sadece ülkemizle yetinmeyip dünyadaki mazlumlara mağdurlara hamilik edip, dünyanın daha huzurlu bir gidişata sahip olması ve haksızlıkların ortadan kaldırılması adına her zamanki gibi mücadelemizi vereceğiz. Seçi sattı mahallinde yaptıklarımızı bundan sonrada yapacaklarımızı biz milletmize anlatmaya çalıştık, bundan sonraki 5 yıllık periyottada inşallah Kars’a bugüne kadar yaptıklarımızın bir an önce bitmesi yenilerini başlaması için gayretlerimizi ortaya koyacağız. Kars adına AK Parti iki milletvekili ben ve sayın Prof. Dr. Yunus Kılıç la birlikte biz daha öncede birlikte çalışarak bu kültürün ne demek olduğunu bilen ayrıca bu uyumu meclistede Kars’tada gösteren bir ikiliyiz inşallah bundan sonrada bunu sergilemeye devam edeceğiz.  Hedefimiz bir ve hedefimiz Halka hizmeti Hakka hizmet etme yolunda görüyoruz. Hedefimiz bir olduğuna göre menfaatler milletin menfaatleri olduğuna göre inşallah teşkilatlarımızla birlikte arkadaşlarımızla birlikte bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz.

Kars Adalet Komisyonu Başkanı Saffet Murat Kasapoğlunun Karsa yapılan hizmetler hakkında açıklaması üzerine Bakan Arslan; Elbette Kars’ta yaptığınız görev yanı sıra Kars’ta yaşayan bir birey olarak Kars dahada iyi noktaya gitsin istiyorlar. Diğer arkadaşlarımız ve bizler gibi. Bizler bugüne dek güzel şeyler yaptık inşallah bugünden sonrada yapmaya devam edeceğiz. Karsla ilgili beklentilerimiz büyük tek cümle ile özetlemeye çalışırsak Serhatı bekleyen il olmaktan çıkıp Serhat pozisyonundan yararlanan Serhatın başkenti olmaya yönelik bir gayretimiz var.  Bunu sadece söylemde değil eyleme geçirmek için olağanüstü bir gayret ve çalışma var. Başlayan projelerimiz devam eden projelerimiz var bunları sadece inşaat olarak görmemek lazım . Ulaşıma erişime tarıma hayvancılığa bütün sektörlerin Karsın ve bölgenin kalkınması ve esnafımıza yayılması anlamına geliyor. İnşallah bugünden sonrada bu düsturla hizmet etmeye devam edeceğiz. Karslı adına aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz.  Bu sorumluluk gereğince ekip olarak gecemizi gündüzümüze katıp bu anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman bir duam vardır. Elbetteki beşer olarak biz gayretimiz ortaya koyarız, ama rabbimizin bizim yar ve yardımcımız olmasını temenni ediyorum . Bizleri hem Karslı hemde ülkemiz insanına karşı mahcup etmesin inşallah mahcupta olmayacağız.

Tekrar seçimin huzurlu ve başarılı geçmesi adına gayret sarfeden herkese teşekkür ediyorum . İlçe seçim kurulu ve il seçim kurulu na bu anlamda çok çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Mazbata teslim töreni sonrasında Kars Adliyesi önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.