EĞİTİM Haber Girişi : 23 Mart 2018 23:41

Bakan Arslan Kars'taki Öğrencilere Üniversiteye Hazırlık Seti Dağıttı

Bakan Arslan Kars'taki Öğrencilere Üniversiteye Hazırlık Seti Dağıttı
Bakan Arslan, eğitime verdiği destekle öğrencilerin gönlünü fethetti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan üniversite sınavına hazırlık yapan lise son sınıf öğrencilerine hazırlık seti gönderdi.

Kars Olay-Kars ve 7 ilçede lise son sınıfta okuyan öğrencilerin üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanmaları amacıyla Kars il genelindeki öğrencilere kitaplarını ulaştırdı.

Okullarda Bakan Arslan’ın gönderdiği kitapları öğrencilere teslim eden Kars il Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun Bakan Arslan bir kez daha eğitim dedi açıklamasında bulundu. Kıymetli meslektaşlarım sevgili öğrenciler şu an size dağıtmakta olduğumuz üniversite hazırlık seti Bildiğiniz üzere ilimiz milletvekili aynı zamanda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Sayın bakanımız Ahmet Arslan tarafından 7 ilçe ve merkez ilçe olmak üzere 8 ilçedeki lise son sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık yapması için üniversitede çıkan konular ve Derslerle ilgili set halinde her öğrenciye birer adet hazırlık seti göndermiştir.  buradan Sayın bakanımıza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz her zaman olduğu gibi üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize bir kez daha desteklerini sunan Sayın bakanımız yine il milli eğitim müdürlüğümüzün destekçisi oldu Sevgili öğrenciler Sayın bakanımızın sizlere çok çok selamlarını iletiyorum Sayın bakanımızın göndermiş olduğu kitapları ilçelerimizde dağıttık bugün itibariyle ilimizde liselerde son sınıfta okuyan öğrencilerimize dağıtım işlemine başladık Kitaplarımızı Cumhuriyet lisesinde dağıtıma bu okulumuzdan başladık Ve bundan sonraki okullarımızda Okul müdürlerimiz Bu kitapları siz sevgili öğrencilere ulaştıracaktır İnşallah sizler de bu kitapları en iyi şekilde okuyup anlayarak Üniversiteye en verimli şekilde hazırlanarak başarı göstereceksiniz Bizlerde sizlerin bu başarısından gurur duyacağız Allah yar ve yardımcınız olsun dedi.

Altun konuşmasının ardından okul öğretmenleri ve okul müdürü ile birlikte kitapları öğrencilere teslim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.