KARS Haber Girişi : 11 Haziran 2018 18:02

Bakan Arslan İftarda Polislerle Buluştu

Bakan Arslan İftarda Polislerle Buluştu
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ta görevli polis ekipleri ile birlikte iftar programına katıldı.

Kars Olay- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Polis Evi'nde düzenlenen iftar programına katılarak nöbetçi polislerle birlikte orucunu açtı.
Kars Polis Evi'nde düzenlenen iftar programına Bakan Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve polisler katıldı.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, güvenlik güçlerininin herhangi bir olay olmaması adına gece gündüz mesai sarfettiğini söyledi. 

Kars'ta 10 bin kilometrenin her karışında olağanüstü bir mücadeleyle Kars ili topraklarını, sınırlarını koruyorsunuz. Özellikle de terör örgütlerinden terör mensuplarından temizlemek adına bazı arkadaşlarımız şehadet şerbeti içti onlara da rahmet diliyoruz." dedi. 

Elbetteki sadece 10 bin kilometre kare değil elbetteki 780 bin kilometre kare her karışında hatta eğer dışarıda sivrisinek üreten bir bataklık varsa o bataklığı kurutmak adına da sizler, arkadaşlarınız, arkadaşlarımız bu ülkenin bekası için, istiklali ve istikbali için gözünü kırpmadan mücadele veriyor. 

Sadece güvenlik güçlerimiz değil,silahlı kuvvetlerimiz de güvenlik korucularımız da bu mücadelede sizlere omuz omuza beka mücadelesi istiklal ve istikbal mücadelesi veriyorlar. Sınır ötesinde özellikle Zeytin Dalı Harekatında oradaki sivillerinin herhangi birinin burnu kanamasın diye mesai arkadaşlarınız şehadet şerbeti içmeyi göze aldı, çok önemli bir şeydi, bu sizin özelliğiniz, bu Türkiye'deki güvenlik güçlerinin önemli bir özelliğiydi." şeklinde oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.