SİYASET Haber Girişi : 14 Temmuz 2018 00:32

Bakan Arslan Görevi Cahit Turhan'a Devretti

Bakan Arslan Görevi Cahit Turhan'a Devretti
Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Ahmet Arslan görevini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'a devretti.

Kars Olay- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün atanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve yeni bakanlar TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti. 

TBMM Genel Kurulu, Geçici Başkan Durmuş Yılmaz başkanlığında toplandı. Yılmaz, başarılar dilediği Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay ve yeni bakanları Genel Kurula davet etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bakanlar Genel Kurula beraber gelerek, komisyon sıralarına oturdu. 

Ardından yemin törenine geçildi, tüm bakanlarla birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, mecliste yemin ederek görevine resmen başlamış oldu.

Daha önce Karayolları Genel Müdürü olarak görev yapan Cahit Turhan, dün açıklanan kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak yerini aldı.

Yemin töreninin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, görevi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a devretti.

Yapılan konuşmalar sonrasında yeni Bakan Cahit Turhan, Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a çiçek hediye ederek görevi devraldı.

Devir teslim töreninde Ahmet Arslan'ı, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay yanlız bırakmadı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.