SİYASET Haber Girişi : 11 Haziran 2018 20:43

Bakan Arslan: Kağızmanlılara verdiğimiz sözleri tuttuk!

Bakan Arslan: Kağızmanlılara verdiğimiz sözleri tuttuk!
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kağızmanlılara seslenerek "verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk" dedi.

Kars Olay- Bir dizi siyaret ve görüşme için Kars'a gelen Bakan Arslan bu gün Kağızman'a giderek orada bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada; "Kağızmanlılara söz vermiştim bu gün de duygulandım, gençlerimizin iyi yetişebilmesi adına, iyi eğitim alabilmeleri adına hepsine bu sene set verdik, alma imkanları olmayabilir, mesafe uzak olabilir alamayabilirler, ama hepsine hem üniversite hem de liseye hazırlananları gençlere eğitim metrayelleri verdik. Amacımız gençlerimizin daha iyi yetişebilmesi, gerçekten beni duygulandırdılar. 

Fen lisesi sözümüz vardı inşaatı devam ediyor, söz verdiğimiz gibi Fen Lisemiz de yapılıyor, Hayvan pazarı sözü vermiştik size o da başladı bayramdan sonra hızlanacak inşallah  onuda hizmete sokacağız. Karayollarına yeni Şube Şefliği yapacğaız dedik ihalesi devam ediyor, yeni Emniyet Müdürlüğü yapacağız dedik, olağan üstü bir gayretle ülkemizin bekası iin Kağızmanlılar için canlarını dişlerine takıp şehit olmayı bile göze alıyorlar, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yeni bir emniyet binası lazımdı Karayolları binasını tahsis ettik şimdi inşallah ihalesi yapılıyor." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.