SİYASET Haber Girişi : 10 Kasım 2018 17:09

Bahattin Kaskansoy Kars Belediyesi İçin Başvurusunu Yaptı

Bahattin Kaskansoy Kars Belediyesi İçin Başvurusunu Yaptı
Karslı işadamı ve tecrübeli siyaset adamı Bahattin Kaskansoy AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Kars Olay- 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Kars AK Parti'de belediye başkanlığı aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Karslı işadamı ve tecrübeli siyaset adamı Bahattin Kaskansoy, AK Parti Kars İl Başkanlığı'na yanındaki kalabalık toplulukla birlikte gelerek resmi başvurusunu yaptı. 

İl Başkanlığı binasında Bahattin Kaskansoy'u İl Başkanı Adem Çalkın karşıladı. Başkan Çalkın'a çiçek ve çikolata ikram eden Kars Belediye Başkan Aday Adayı Kaskansoy buradaki karşılamadan dolayı Başkan Çalkın'a teşekkür etti.

Kars AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın yaptığı konuşmada; "Bu gün partimize değerli bir isim başvuru yapıyor. Gerçekten yıllardır Karsımıza hizmet eden müteahitlik yapan kendisininde inşaat mühendisi olduğu vatansever Vargün ailesinin bir mensubu, değerli abim dava arkadaşım Bahattin Kaskansoy abimiz partimize müracat ediyor, Allah hayırlı uğurlu etsin. Bizi AK PArtiyi güçlendiren şey kaliteli ve güçlü ailelerin sayesinde oluyor. Yıllardır hizmet etme şansını imkanını bu ailelerin sayesinde ve milletimizin sayesinde buluyoruz. Bahattin Kaskansoy gibi bir değerin ve şansın bugün partimizden aday adaylığı başvurusunda bulunması ben ve partim adına gayet memnun edici birşey Allah hayırlı uğurlu etsin." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.