KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 15:03

Ayhan Bilgen Kayyum İddialarını Değerlendirdi

Ayhan Bilgen Kayyum İddialarını Değerlendirdi
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Serhat TV’nin hazırlayıp sunduğu gündem özel programında son zamanlarda gündeme gelen iddiaları değerlendirdi.
Ayhan Bilgen Kayyum İddialarını Değerlendirdi

Kars Olay-Kars'ta son zamanlarda ulusal medyada gündeme getirilen iddiaları Serhat TV^den Olacay Okan Avşar'ın hazırlayıp sunduğu gündem özel programında değerlendirdi. Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen Ulusal medyada çıkan iddialar hakkında iddialara verdiği cevapta şu açıklamalara yer verdi: "Araştırmacı gazetecilikle elde edilmiş bir bilgi varsa son derece de değerlidir yani cevap verilmesi ve savunma yapılması gerekir. Medyanın görevi bu anlamda hem belediyelerin hem de siyasetin de topyekün daha iyi hizmet vermesi için o denetleme görevini halk adına kamu yararına bunu yapmasıdır. Ama buradaki tablo çok anlamda gazetecilik işi değil çünkü ortada ne haberin teyidi ile ilgili muhataplarını arama ihtiyacı var ne somut bir bilgi var ne somut bir ne somut bir iddia var ne bir delil var hiç bir şey yok. Bir de hepsi aynı anda yapınca doğal olarak bunun aslında bir seneryo olduğunu bir planlı organize iş olduğunu çok ne bir biçimde görmek mümkün. Aynı anda 7-8 gazete birden aynı cümlelerle haber yapabilir mi? Her birinin harklı editör farklı yayın muhabir kadroları varken."

 

KARS BELEDİYE BAŞKANI AYHAN BİLGEN'İN SERHAT TV'YE KONUK OLDUĞU GÜNDEM ÖZEL PROGRAMININ TAMAMINI AŞAĞIDA VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.