KARS Haber Girişi : 18 Ağustos 2019 15:48

Atatürk Anıtının Çevresi Yenileniyor!

Atatürk Anıtının Çevresi Yenileniyor!
Kars Olay'ın manşetine taşıdığı "Atatürk Büstünün Bakımsız Hali Tepki Çekiyor" haberinin ardından valilik Kars Valiliği bahçesinde bulunan Atatürk anıtını için bakım ve yenileme çalışması başlattı.
Atatürk Anıtının Çevresi Yenileniyor!

Kars Olay- Kars Olay'ın geçtiğimiz Haziran ayında manşetine taşıdığı "Atatürk Büstünün Bakımsız Hali Tepki Çekiyor" haberinin ardından Kars Valiliği Atatürk anıtının çevresinde bakım ve yenileme çalışması başlattı.

 

KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ DUYARSIZ KALMADI
Kars Valiliği yerleşkesinin içerisinde bulunan ve resmi törenlere önüne çelenk bırakılan Atatürk anıtının bakımsız hali tepki çekmişti.
Haberin ardından Kars Valisi Türker Öksüz'ün talimatıyla Kars Valiliği yerleşkesinin içersinde bulunan Atatürk Anıtı ve çevresi için bakım ve yenile çalışması başlatıldı.
Kars Valisi Turker Öksüz'un talimatıyla Atatürk Anıtının tadilatına bir kaç gün önce başlandığı öğrenilirken, anıtın bakım ve yenile çalışmalarının 30 Ağustos Zafer Bayramına yetiştirlmesi bekleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ufuk çolakçı 19 Ağustos 2019 16:17

    Ormanlarımız milli serveti izdi. Geleceğimizdir.