KARS Haber Girişi : 01 Şubat 2021 19:44

Atak Helikopterleri şanlı bayrağımıza selam durdu

Atak Helikopterleri şanlı  bayrağımıza selam durdu
Atak helikopterleri Kars Kalesi'nde uçuş gerçekleştirdi. Uçuşta Kars Kalesi'nin zirvesinde bulunan Türk Bayrağı'nı selamlayan üç helikopterin uçuşu sosyal medyada beğeni topladı.

Kars Olay- Tarihi bin yıllık geçmişe dayanan Kars Kalesi şanlı bir gösteriye tanıklık etti. 3 atak helikopteri Kars Kalesi etrafında sorti yaptı. Bayrağımızın etrafında birkaç kez dönen helikopterler aynı hizada bir araya gelerek bayrağımıza selam durdu.

TSK ve Azerbaycan Ordusu tarafından ortaklaşa yapılacak olan 2021 Kış Tatbikatı öncesi Atak Helikopterleri Kars semalarında uçtu.

   Helikopterler ilk önce Kars kalesine geldi. Burada kale etrafında birkaç tur atan helikopterler ardından da bayrak etrafında sorti yaptı. Daha sonra helikopterler yan yana dizilerek bayrağımıza selam durdu. Kars kalesi eteklerindeki Kümbet Camii (12 Havariler Kilisesi) üzerinde de sabit duran halikopterler Evliya Camii, Ulu Camii ve civarında da gösteri yaptı. Helikopterler şehir merkezi üzerinde de uçtuktan sonra gözlerden kayboldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.