İLÇELER Haber Girişi : 09 Ağustos 2018 10:16

Asırlardır Boş Boş Bekletilen Susuz Şelalesi Karslının Hizmetinde

Asırlardır Boş Boş Bekletilen Susuz Şelalesi Karslının Hizmetinde
Susuz Şelalesi'ne yaptırılan seyir terası ve mesire alanı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
Kars Olay-Kars Valiliği tarafından Susuz Şelalesi'ne yapılan seyir terası ve mesire alanı Karslı vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Kars Valisi Rahmi Doğan'ın girişimleri ve dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın destekleri ile hayata geçirilen proje vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Kars Valisi Rahmi Doğan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada;Şelaledeki çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Biliyorsunuz daha önce sayın bakanımızla birlikte gelip incelemede bulunmuştuk çok az bir işimiz kaldı. Ancak burada ki yatırımlarımız devam edecek SERKA'ya bir proje sunduk. Projeyi bakanlığa gönderdiler onaylandığı takdirde cam seyir terası hemde zipline alanı yapılacak, daha sonra yürüme yolları ile aşağıda bir termal kaynak var ileride inşallah orasıda aktif hale getirilecek. Orasıyla birlikte inşallah burası çok güzel bir mesire alanı olacak. Buranın şöyle de bir özelliği var şelale ile birlikte hem şehire yakın olmasıyla Susuzun kendi ihtiyaçlarını karşılamış olacak hemde vatandaşlarımızın piknik yapması güzel vakit geçirebilmesi için bir alan olacak. Güzel bir çalışma yapıldı Susuz Kaykamımız Yusuf İzciye Belediye Başkanı Murat Uray'a teşekkür ederiz. İnşallah Kars'ta bu tür yatırımlar da devam edecek." dedi.
Kars Valisi Rahmi Doğan'a inceleme programında Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, 14. Mekenize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, KAÜ Rektörü Sami Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın eşlik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.