KARS Haber Girişi : 16 Şubat 2020 02:34

Arslan ve Kılıç’tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Arslan ve Kılıç’tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti
Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, geçtiğimiz hafta, Van’ın Bahçesaray İlçesinde, çığ altında kalarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Ulaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Kars Olay-Yurtdışında görevli olmaları nedeniyle Karslı Şehit Oğuzhan Ulaş Avcı’nın defin törenine katılamayan Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Arapçay’da taziye ziyaretinde bulundular.

 

Ak Parti il başkanı, Ak Parti ilçe başkanları ve belediye başkanları, İl genel Meclis Başkanı ve üyelerinin eşlik ettiği Arslan ve Kılıç “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. TBMM adına yurtdışında görevde olmamız nedeniyle cenaze merasimine katılamamış, telefonla taziye dileklerimizi iletmiştik. Bugün daha önce taziyeye katılan teşkilatlarımızla birlikte gelerek ailenin acısını yerinde paylaştık. Rabbimden bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz.” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Arpaçaylı 16 Şubat 2020 16:34

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.