İLÇELER Haber Girişi : 29 Ağustos 2018 02:10

Arpaçay’da Atatürk Büstünün de Olduğu Tören Alanı Yıkık Dökük!

Arpaçay’da Atatürk Büstünün de Olduğu Tören Alanı Yıkık Dökük!
Arpaçay’da Atatürk Büstünün olduğu tören alanı yıkık dökük ve içler acısı durumda.

Kars Olay / ÖZEL-Arpaçay merkezde bulunan ve aylardır yıkık dökük vaziyette bulunan Atatürk Büstünün de bulunduğu ilçede resmi törenlerin yapıldığı tören alanı bakımsızlıktan adeta dökünür hale gelmiş durumda. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Atatürk’ün büstünün üzerinde durduğu duvarların mermerleri kırık dökük halde görülürken resmi törenlerin yapıldığı tören alanın geneli ise bakımsız bir şekilde kaderine terk edilmiş durumda. Her devlet resmi töreninde ilçe belediye Başkanının ilçe Kaymakamının önünde geldiği tören alanı görünen o ki şehrin yetkililerini rahatsız etmemiş durumda. 
Bu çirkin görüntüyü görenlerin demek ki Atatürk’e verilen değer bu dediği tören alanı şehri yönetenlerden hiç kimseyi rahatsız etmemiş olsa bile bizi aşırı derece rahatsız etti. Ve o görüntüyü her kim kabul ederse etsin biz bu görüntüyü kabul etmiyoruz. Bu durumdan kim sorumluysa bu çirkinlikten Arpaçay'ı hemen kurtarsın. Belediye ise belediye hemen o tören alanını yapsın! Kaymakamlıksa Kaymakam Bey ilgilensin yok ikisi de yapamıyorsa Kars Valiliği yapsın. Bunlardan hiç biri biz yapamıyoruz diyorlarsa eğer o zaman devletimiz yapsın! Birileri artık bu çirkinliğe ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün olduğu tören alanını yapsın!
Buradan sesleniyoruz! Arpaçay Belediye Başkanı Sayın Erçetin Altay’a Arpaçay Kaymakamı Sayın Abdil Koç’a Kars Valisi Sayın Rahmi Doğan’a Arpaçay’ı bu çirkin görüntüden kurtarın!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.