İLÇELER Haber Girişi : 06 Mart 2018 23:08

Arpaçay'da Vali-Muhtar Buluşması

Arpaçay'da Vali-Muhtar Buluşması
Kars Valisi Rahmi Doğan, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği muhtarlar buluşması kapsamında bugün Arpaçay İlçesinde Arpaçay merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kars Olay-Arpaçay Halk Eğitim Merkezinde gerçeklesen toplantıda konuşan Vali Doğan, Arpaçay ilçesi Çıldır Gölü kenarına Valiliğimizce yapılan ve ilimiz turizmine büyük ivme kazandıran Arpaçay Kütük Ev ile Ani Örenyeri ve Kuyucuk Kuş cennetinin olduğu koridorda transit bir yol yapılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, 2018 yılı içinde köy yolları, yayla yolları, içme suyu başta olmak üzere Arpaçay ilçesinde yapılacak diğer çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İzci, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay’ında hazır bulunduğu toplantıda Kars Valisi Rahmi Doğan, muhtarlardan köy ve mahallerinde ki sorun ve isteklerini dinleyerek, çözümü için yetkililere talimatlarda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.