İLÇELER Haber Girişi : 26 Mayıs 2019 00:54

Arpaçay DenizBank'tan Geleneksel İftar Yemeği

Arpaçay DenizBank'tan Geleneksel İftar Yemeği
Gectiğimiz yıl düzenlenen açılış töreni ile hizmete giren Arpaçay DenizBank Şubesi, DenizBank'ın taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde  iftar organizasyonu düzenleyerek üreticiler ile bir araya geldi.

Kars Olay-İftar organizasyonunda katılımcılara hitaben konuşan DenizBank Arpaçay Şube Müdürü Tuba Yokuş Karakoç, geleneksel hale gelen iftar yemeğinde çiftçilerimiz ile bir arada olmaktan, Ramazan Ayının bereketini birlikte paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Konuşmasında DenizBank'ın tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olduğunu belirten Arpaçay DenizBank Şube Müdürü Tuba Yokuş Karakoç, Türkiye’de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümünü kuran Denizbank'ın bugün itibari ile Türkiye’nin 81 ilinde bulunan tarım şubeleri , yerel ekipleri ve yöreye özel hazırlanmış ürün ve hizmetleri ile her daim üreticinin yanında olduğunu söyledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı iftar organizasyonu, Karslı aşıklar Mahmut Karataş ve Ayhan Şimşekoglu'nun proğramı ile sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.