İLÇELER Haber Girişi : 05 Temmuz 2021 22:56

Arpaçay Belediyesinin hizmetlerine saldırı!

Arpaçay Belediyesinin hizmetlerine saldırı!
Arpaçay Belediyesi’nin çöp depolama alanı etrafına yaptırdığı tel örgüler kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edilip kapısı söküldü.

Kars Olay- Arpaçay Belediye Başkanı Elçetin Altay 'Kamuoyuna duyurulur' başlığıyla yaptığı açıklamada; " Arpaçay Belediyesi’nin kamu kaynakları ile yaptırdığı vahşi çöp depolama alanı etrafına yapılan tel örgüsü kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edilerek kapısı sökülerek gasp edilmiştir.

 

Uzun yıllardır dağınık ve başıboş olarak kullanılan çöp alanı belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda düzenli hale getirilmiştir. Yapılan böyle bir hizmette kimin neden rahatsızlık duyacağını anlamak mümkün değil.

 

Yapılan Hizmetleri hazmedemeyen bazı kişi ve kişiler tarafından sistematik olarak geçekleştirilen olaydan üzüntü duyduğumuzu belirtir ve böyle bir yaklaşım hangi vicdana sığar diye kamuoyuna soruyoruz. Çünkü kamu kaynakları ile halkımızın yararına yapılan bir hizmeti böyle tahrip etmek utanç verici bir durum. Bunu gerçekleştiren kişi veya kişiler kendileri bu topluma ait hissetmeyenlerdir.

 

Meydana gelen olay nedeniyle soruşturma başlatılmış olup, adli süreç kurumumuzca yakından takip edilecektir. Söz konusu bu çirkin olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları kınıyor, vatandaşlarımızın benzer nitelikte bir olaya tanık olmaları halinde kurumumuza, kolluk kuvvetlerine veya adli mercilere bildirmeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz. Kamu malına zarar verenleri kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Kamuouyuna saygıyla duyurulur." İfadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.