İLÇELER Haber Girişi : 04 Mart 2021 13:13

Arpaçay Belediyesinden bahar temizliği

Arpaçay Belediyesinden bahar temizliği
Arpaçay Belediyesinden geniş çaplı bahar temizliği.
Arpaçay Belediyesinden bahar temizliği

Kars Olay- Kar ve yağmur suyu nedeniyle mahallelerdeki cadde ve sokaklarda oluşan çamur ve çeşitli görüntü kirliliği oluşturan maddeleri tek tek temizlemeyi hedefleyen Arpaçay Belediyesi bahar temizliği yaptı.

 Belediye ekipleri yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor İlçenin ana arterleri başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yıkama çalışması da yapıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Arpaçaylııı 04 Mart 2021 18:11

    Doğukan dediğiniz kim kendini nimetten sayan fasulye gibi büyütmeyin bu kadar dört buçuk sene söverler son altı ay ye iç para al oy ver arpaçay malesef bu durumda geçen hafta geldim üç yıldır gelmemiştim herşey aynı köpekler istila etmiş çamurdan pislikten geçilmiyor değişmez arpaçayda bu işler hep aynı.

  • ARPAÇAY 04 Mart 2021 14:21

    Doğukan her gün Belediye başkanına hakaret etiğin günleri unuttu mu.... Çok şaşkın şaşkın okuyorum hangi temizlik ya köpeklerin pisliğinden geçilmiyor ... ben yarım asıra yakındır Arpaçaydayım bu kadar kötü yönetilen bu kadar kirli pislik içinde ARPAÇA'I gördüm.