EKONOMİ Haber Girişi : 07 Temmuz 2019 12:43

Arazi Ekiliş Kontrolleri Devam Ediyor

Arazi Ekiliş Kontrolleri Devam Ediyor
Kars İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevli teknik personelleri tarafından İl ve İlçe merkezlerine bağlı köy ve mahallelerde arazi ekilişleri kontrol çalışmalarına ara verilmeden devam ediliyor.

Kars Olay-Yapılan kontrollerde Kars'ta son zamanda yağan yağmurlarla birlikte üretim miktarlarında bir artış yaşandığı gözlemlenirken, konu ile ilgili olarak çiftçilerle gerekli istişareler yapılmaya devam ediliyor.

Arazi kontrollerini bizzat takip eden Kars İl Tarım ve Orman  Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün "Kars ili olarak yem bitkisi desteklemelerinde Türkiye genelinde ilk üç içerisindeyiz. Bakanlığımız aracılığıyla çiftçilerimize destek sağlamaya devam ediyoruz. Tabi bu desteği değerli çiftçilerimizin çalışmasından dolayı sağlamışız. Allah'a şükür ilimiz yetiştiricileri, çiftçileri hiçbir zaman üretmekten, çalışmaktan geri kalmamıştır, biz de Bakanlık olarak, İl Müdürlüğü olarak çiftçilerimizin hep hizmetinde olmuşuzdur, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.