ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Ağustos 2017 14:58

Ani Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı

Ani Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü 5 Yaralı
Kars'ta iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı.

Kars Olay-Tatil için geldikleri Kars'ta Ani Örenyeri'ni gezmek için giden polis ailesinin bulunduğu sürücü Mürsel Ö. idaresindeki 26 SE 453 plakalı otomobil ile, karayolunda seyreden 75 AG 910 plakalı aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada polis memurunun babası otomobil sürücüsü Mürsel Ö. olay yerinde hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine kısa süre içerisinde çok sayıda jandarma, sağlık , AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Araç içerisinden çıkarılan yaralılara sağlık ekiplerince ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. İtfaiye ekipleri 26 SE 453 plakalı araç içerisinde sıkışan sürücü Mürsel Ö. ile biri bayan diğeri erkek olmak üzere 3 kişi ve kazaya karışan diğer araç olan 75 AG 910 plakalı kamyonetteki iki kişiyi sıkıştıkları yerden çıkarabilmek için uzun uğraş verdi. Sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. – KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.