SPOR Haber Girişi : 25 Nisan 2018 15:00

Altay Gençlik'ten İzmit Çıkarması!

Altay Gençlik'ten İzmit Çıkarması!
Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Kulüp Başkanı Alper Tunga Kılıç kulüp ve milli takımlar antrenörü Bülent Gönen Kocaeli Mütahitler Birliği Başkanlığına Seçilen iş adamı Faruk Mamik'i makamında ziyaret ettiler. Başkan Faruk Mamik ile Alper Tunga K

Kars Olay-Ziyarette Kars Altay Gençlik Spor Kulüp başkanları yaptıkları çalışmaları anlatırken, Faruk Mamik'e yeni görevinde başarılar dileyerek plaket takdim ettiler.  Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Birlik olarak herzaman hemşehri dernekleri ve spor kulüplerimizin yanındayız. Yapılan ziyaret beni ve arkadaşlarımı fazlasıyla memnun etmiştir” dedi.
Kars Altay Gençlik Spor Kulüp Başkanı Alper Tunga Kılıç ise; "Kocaeli Mütahitler Birliği Başkanlığına Seçilen Kıymetli Hemşehrimiz Degerli Abim İş Adamı Sn.Faruk Mamik Başkanıma Dün Kars Altay Gençlik Ve Spor Kulübü Olarak Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulunarak Yeni Görevlerinde Başarılar Diledik Ayrıca Kars Hal Başkanımız Kıymetli Abim Sn. Hasan Özağdaş Başkanımında Hayırlı Olsun Dileklerini Ve Temennilerini Plaketleriyle Kıymetli Dostu Sn.Faruk Mamik Başkana İlettik.Ziyaret heyetimizde Kulüp Ve Milli Takımlar Antrenörümüz Bülent Gönen Ve Kıymetli Dostum Kardeşim İş Adamı Evren Yildiztekin le Birlikte Ziyaretimizi Gerçekleştirerek Hayırlı Olsun Dileklerimizi İlettik.Bu Vesile İle Bütün İslam Aleminin Cumasını Tebrik Eder Ülkemize Ve Milletimize Hayırlara vesile Olmasını Dilerim." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, Alper Tunga Kılıç dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Alper Tunga Kılıç dahil, gülümseyen insanlar, takım elbise ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Alper Tunga Kılıç dahil, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve takım elbise

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.