BÖLGE Haber Girişi : 26 Mayıs 2023 23:28

Allah Dostu Şeyh Mustafa Küfrevi Hakka Yürüdü

Allah Dostu Şeyh Mustafa Küfrevi Hakka Yürüdü
Bölgenin önde gelen alimlerinden Şeyh Mustafa Küfrevi hakkın rahmetine kavuştu.

Kars Olay-  Bölgemizin tanınmış şahsiyetlerden Pir Muhammed küfrevi'nin torunu kanaat önderi Dr.  Şeyh Mustafa Küfrevi (Şeyh Mustafa)   hakka yürüdü. 

 

 

Bölgemizde Özellikle de Kars'ın Kağızman içesinde Çekeman Aşireti tarafından sevilip sayılan Şeyh Mustafa,( Hacı Baba) bugün cuma namazı esnasında Fransa'da geçirdiği kalp krizi sonucu  hakka yürüdü. 

 

Bitlis'te ve bölgemizde yüzlerce talebe ve hafız yetiştiren Şeyh Mustafa'nın vefatı sevenlerini yasa boğdu.  Şeyh Mustafa Küfrevi'nin vefatı  nedeniyle çok sayıda taziye mesajı yayımlandı.

 

Alim Öldü, alem öldü, Mekanı cennet makamı âli olsun. sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • isimsiz 31 Mayıs 2023 10:48

    çimsit demir soysuzu dilerim sen azap içinden çıkmıyasın o mübarek mürşide uzanan dilin kopsun inşallah

  • Yeliz 31 Mayıs 2023 10:44

    ALLAH RAHMET EYLESİN AİLECE OKADAR ÜZÜLDÜKKİ TARİFİ ANLATILMAZ MAKAMI NURLA DOLSUN SEVGİLİ PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED (SALLALLAHU ALEYHİVESELEM) EFENDİMİZE KOMŞU OLSUN KIYMETLİ MÜRŞİDİMİZİN AİLESİNE VE SEVENLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM ÇOK ÖZLEYECEĞİZ HACIBABAMIZI

  • Aysel 29 Mayıs 2023 15:24

    Mustafa beyle tanışma serefine ermistim cook kiymetli Allah dostu gönlünün güzelliği yüzüne vurmuş nur yüzlü bir muhteremdi mekanı cennet olsun inşallah kalanlarina muridlerine sabırlar diliyorum cook üzüldüm

  • Ramazan DURSUN 27 Mayıs 2023 16:29

    Çimşit soy$uzu, dilerim azap içinde hiç çıkmayasın.

  • Ramazan DURSUN 27 Mayıs 2023 13:45

    Çimşit demir soysuz köpek, Allah sana gün yüzü göstermesin. Kimbilir ne pisliğin var da bu mübârek insana çamur atıyorsun. Kinin ile geber.