SİYASET Haber Girişi : 25 Kasım 2018 18:37

AK Partili Kadınlardan Şiddete Hayır Protestosu

AK Partili Kadınlardan Şiddete Hayır Protestosu
AK Partili kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle basın açıklaması yaparak turuncu çizgi farkında lığını artırmak için turuncu boyayla el bastılar.

Kars Olay-Ak Parti Kars İl Başkanlığı önünde toplanan AK Partili kadınlar basın açıklaması yaptı. Kadına şiddetin karşısında olduklarını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Arslanoğlu, "Toplumun kanayan bir yarası olarak düşündüğümüz kadın cinayetleri için, kadına ve kız çocuklarına yapılan eziyetler için, bunlara karşı durmak ve kadınların yanında olduğumuzu belirtmek için hep bir araya geldik. Kadına şiddete hayır diyoruz ve turuncu çizgimizi belirliyoruz” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından kadınlar, ellerinde pankartlarla ’Kadına şiddete hayır’ dedi. AK Parti İl Başkanlığı önünde kurdukları stantta turuncu çizgi farkındalığını artırmak için beyaz kağıda turuncu boyayla el bastı. Programa AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, yürüyen insanlar, kalabalık ve açık hava

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.