SİYASET Haber Girişi : 23 Ocak 2021 21:40

'Ak Partili Belediye Başkanı istifa etti' iddiası

'Ak Partili  Belediye Başkanı istifa etti' iddiası
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın AK Parti'den istifa ettiği ve artık bağımsız olarak yoluna devam edeceği iddia edildi

Kars Olay- Nevşehir Belediye Başkanı, AK Partiden 'den istifa mı etti görevden mi alındı iddialarına yönelik henüz bir açıklama yok.

 

AK PARTİ'DEN İSTİFA ETMİŞ

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  Ak Partiden istifa etmiş ve bağımsız belediye başkanı olarak Nevşehire dönmektedir. Sayın Rasim Arı"yı cesur kararı sebebiyle tebrik ediyorum." açıklamasında bulundu.

 

NE OLMUŞTU?

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı', Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a "Memduh ağabey, bak canımı sıkma. Eğer bir defa daha Kayseri Kapadokya'nın merkezi dersen Erciyes'i elinden alırım." şeklindeki ifadeler kullanmıştı.

Bu açıklamaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın "Erciyes ve Kayseri" açıklamasıyla ilgili, "Açıkça niyetini yazmasını ve insanlardan özür dilemesi gerektiğini söyledim. O da yakışanı yaptı." açıklamasını yapmıştı.

 

PAYLAŞIMINDA AK PARTİ'YE YER VERMEDİ

Öte yandan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı bugün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP'ye dair herhangi bir ibare bulunmaması ve "Unutulacak Dünler" şarkısının yer alması istifa iddialarını kuvvetlendirdi.

 

      Saadet Partisi'ne mi katılıyor?  Ak parti'den istifa ettiği iddia edilen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın, Saadet Partisi'ne katılacağı öne sürüldü.

 

 

SAADET PARTİLİ BAŞKANDAN İMALI PAYLAŞIM

Saadet Partili Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı etkietleyerek, "Sayın @RasimAri50
başkana, Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı’na ev sahipliği yapan Kahta’dan Selamlar..." yazdı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.