SİYASET Haber Girişi : 28 Ağustos 2018 00:05

AK Parti'den Belediye Başkanlarıyla İlgili Flaş Karar

AK Parti'den Belediye Başkanlarıyla İlgili Flaş Karar
AK Parti'den belediye başkanların haberi olmadan yapılan yerel seçim anketleri başladı.. Hürriyet yazarı Selvi 'AK Parti'nin yerel seçim anketi' başlığıyla yapılanları ve iddiaları gündeme getirdi.

Kars Olay-Belediye seçimlerine 'kazanacak aday'larla girmeyi planlayan AK Parti, aday belirlemek için anket yaptırdı. Partililere ve vatandaşa “Sizi kimin yönetmesini istersiniz?” sorusu soruldu.
 

Siyasette bayram molası bitti yerel seçim için çalışmalar yeniden hız kazanıyor. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere 'kazanacak aday'larla girmeyi planlayan AK Parti, seçim ortamı politize olmadan 'sizi kimin yönetmesini istersiniz' anketi yaptırdı. AK Parti'nin ilk önceliği ise İstanbul. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için AK Parti kabineden isimleri aday gösterebilir...
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın henüz seçim iklimine girilmeden, belediye başkanları uyanmadan bir araştırma yaptırdığını belirten Selvi, "Bu partilerin oy oranıyla ilgili bir anket değil. Belediye başkanlarının performansı ve yeniden aday gösterildiği takdirde kazanacak ya da kaybedecek olanların ismi üzerinde duruldu" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.