SİYASET Haber Girişi : 29 Mayıs 2018 02:05

AK Parti Kars’ta Kimler Meclise Gidebilecek!

AK Parti Kars’ta Kimler Meclise Gidebilecek!
Kars Olay AK Parti Kars’ın adaylarını yazdı… Karslılar Arslan Bakanını yeniden Bakan olarak görmek istiyor. Yunus Kılıç Kars’ın tarımı ve hayvancılık ekonomisi için büyük bir kazanç elde edecek. Sarıkamış’ın Kars’a etkisi Sarıkamış’lı Abdulfetah Çetinkaya

Kars Olay / ÖZEL- Tüm partilerin adayları kesinleşti,
Artık partiler ve adaylar sahaya inmeye başladılar.
Gerçi erken seçim tarihi belli olur olmaz, sahaya çok sayıda isim indi.
Ama aday olamayınca, bu isimlerin büyük çoğunluğu sahadan geri çekildi.
Gerçi AK Parti tüm adaylardan taahhüt aldı.
Adayların, aday adaylarının hepsinin sahada olmasını istedi.
AK partiden aday olan veya aday adayı olanların hepsi sahada olacaklar, bundan hiç bin şüphemiz yok.
Zaten, AK Partiden aday adayı olan büyük çoğunluğun aday olacağı gibi bir düşüncesi yoktu.
Onlarda bizim gibi biliyorlardı ki, aday edilmeyecekler.
Şimdi gelelim asıl meseleye,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin seçim startını Cumartesi günü Erzurum’dan verecek.
Anlaşılan O ki Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’un uğuruna inanıyor.
Şuan Herkesin kafasında şu soru işareti var? “Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum’a gelmişken Kars’a gelip miting yapacak mı? Çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en son Ak Parti Kars'ın  6. Olağan Kongresine katılmış ve Karslıları adeta coşturmuştu.”
Ak parti Kars’ta hatırı sayılacak bir aday adayı listesiyle seçimlere gidiyor.
Efsane Bakan Ahmet Arslan liste birde. Bakan Arslan artık Kars’ın ve Karslının tek umudu ve beklentisi, yani sözün kısası şu; Karslılar Arslan Bakanını yeniden Bakan olarak görmek istiyor. 
Listenin ikinci sırasında ise Prof. Dr. Yunus Kılıç var. Karslılar Yunus hoca diye hitap ediyorlar ve meclise gönderirlerse eğer Yunus Kılıç’ı Kars’ın tarımı ve hayvancılık ekonomisi için büyük bir kazanç elde edilecek gibi gözüküyor. Sonuç olarak Yunus Kılıç 24. Dönem Kars Milletvekilliği yapmış ve en son olarak da Tarım Bakanının baş danışmanı. Yunus Kılıç meclise giderse eğer tarım ve hayvancılık konusunda Kars’a çok şey katacağı aşikâr
Üçüncü sırada yeni bir yüz var Abdulfetah Çetinkaya Sarıkamış’lı Ekonomist, Denetçi, Bürokrat, Eski Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkan Yardımcısı, Ulaştırma Bakan Danışmanı. Cv’ye bakılınca dolu dolu bir isim Çetinkaya. Mevcut duruma bakacak olursak ve en son referandum sonuçlarında Sarıkamış’ın Kars’a getirdiği oyu değerlendirirsek eğer Sarıkamış’ın Kars üzerindeki etkisini her kes biliyor ve bunun için Sarıkamış’lı bir aday gösterildi üçüncü sırada. Yani isabetli bir karar ama tabi son sözü her seçimde olduğu gibi bu seçimde de halk söyleyecek. 
Yani 3 isimde özellikle seçilmiş gibi.
Ak partinin hedefi 3 sıfır yapmak, ama bu biraz zor gibi görünüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.