SİYASET Haber Girişi : 22 Ocak 2019 20:03

AK Parti Kars Perşembe Günü Adaylarını Tanıtacak

AK Parti Kars Perşembe Günü Adaylarını Tanıtacak
AK Parti Kars İl Başkanlığı 24 Ocak Perşembe günü Kars'ta düzenlenecek program ile Aday Tanıtım Toplantısını gerçekleştirecek.

Kars Olay- 31 Mart 3019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Kars'ta AK Parti aday tanıtım toplantısı yapmaya hazırlanıyor.

 

Edinilen bilgiye göre AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından 24 Ocak Perşembe günü Kars'ta il ve ilçe belediye başkan adayları partililer ve basın mensuplarına tanımı yapılacak. Aday Tanıtım Toplantısı'na AK Parti Grup Başkan Vekili, İstanbul Milletvekili MYK Üyesi Mehmet Muş'un katılacağı ve program hakkında  AK Parti İl Başkanlığı tarafından daha sonra açıklama yapılacağı öğrenildi.

 

Öte yandan AK Parti'nin Kars adayının Avukat Ensar Erdoğdu olarak açıklanmasının ardından gözler ilçe belediyelerine çevrilmiş, konu hakkında sosyal medya hesabı twitter üzerinden Ankara Kuşu'nun yayınladığı listede ilçeler ve başkan adayları şu şekilde idi;
 

Kars Sarıkamış; Köksal Toksoy
Kars Selim : Coşkun Altun
Kars Kağızman: Nuri Turan
Kars Arpaçay: Erçetin Altay
Kars Digor: Nebi Kerenciler
Kars Susuz: Ali Yeğin
Kars Akyaka: Ergüder Toptaş

Kars Dağpınar Beldesi: Ömer Vargün

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.