SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2019 14:41

AK Parti Kars Milletvekillerinden Selim Çıkarması

AK Parti Kars Milletvekillerinden Selim Çıkarması
AK Parti Kars Milletvekilleri yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Arslan ve Kılıç'ın son ziyaretleri Selim ilçesi'ne oldu.

Kars Olay- 65. Dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala ilçe ziyaretlerine devam ederek, 31 Mart'ta vatandaşlardan AK Parti'ye destek olmalarını istediler.

 

Arslan ve Kılıç'ın son ziyaretleri Karsın Selim İlçesi'ne oldu. Burada Selim Belediye Başkan Adayı Coşkun Altun ve partililer tarafından karşılan vekiller ilçe ziyareti gerçekleştirdikten sonra seçim koordinasyon merkezine geçti. Burada kendilerini bekleyen vatandaşlara konuşan Arslan ve Kılıç AK Parti iktidarı ile Selim ilçesinde bir çok alt yapı ve üst yapı yatırımının gerçekleştirildiğini, Selim İlçesi için çalışkan başkan Coşkun Altun'a şimdiye kadar destek olunduğu gibi bundan sonrada ilçe adına yapılacak olan bütün yatırımlara her türlü desteğin sağlanacağını belirterek vatandaşlardan daha yaşanılabilir bir Selim için 31 Mart seçimlerinde AK davaya bu kutlu yürüyüşe destek olmalarını istediler.

 

Selim Belediye Başkan Adayı Coşkun Altun ise burada yaptığı konuşmada; "Selim ilçemize sayın milletvekillerimiz, il başkanımız ve en önemlisi de sizlerin desteği ile daha güzel hizmetler yapacağız. Sizlere güveniyoruz, bize güvenin çünkü Allahın izni ile bizler sizleri hiç bir zaman mahçup etmeyeceğiz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.