SİYASET Haber Girişi : 27 Haziran 2018 01:24

AK Parti Kars Kadın Kolları 24 Haziran İçin Harıl Harıl Çalışıyor

AK Parti Kars Kadın Kolları 24 Haziran İçin Harıl Harıl Çalışıyor
AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanlığı, Türkiye için dönüm noktası niteliğinde olan 24 Haziran seçimlerine yönelik harıl harıl çalışmaları takdir topluyor.

Kars Olay-Kars merkez ve ilçelerinde de girilmedik sokak, çalmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmadıklarını belirten AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Sevim Arslanoğlu; “Gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun teveccühü gücümüze güç katıyor. 24 Haziran'da zafer yine AK Parti'nin olacaktır' dedi. Seçim çalışmaları kapsamında gruplar halinde vatandaşlara ulaşan AK Parti Kars Kadın Kolları üyeleri her kapıyı çalarak, ev ziyaretleri ve birebir görüşmeyle vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. AK Kadınlar gittikleri her yerde AK Parti'nin son 16 yılda yaptığı hizmetleri gösteren broşürleri dağıtarak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, AK Parti Kars 2. Sıra Milletvekili Adayı Yunus Kılıç’a, 3. sıra adayı Fettah Çetinkaya’ya ve AK Parti'ye destek istediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.