SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2019 02:31

AK Parti Kars İl Danışma Meclisini Topluyor

AK Parti Kars İl Danışma Meclisini Topluyor
65. Hükümet Bakanı, MKYK üyesi Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç katılımlarıyla AK Parti Kars İl Danışma meclisi toplantısı yapılacak 04 Mayıs Cumartesi günü 11:00'da yapılacak.

Kars Olay- AK Parti Kars İl Başkanlığı 04 Mayıs 2019 Cumartesi günü İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda saat 11:00'da İl Danışma Meclis toplantısı yapacak. İl Danışma Meclisi Toplantısına 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekli Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon üyesi Kars Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti Kars önceki dönem il başkanları, AK Parti Kars İlçe Başkanları, Kars İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı, AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanında katılacak. İl Danışma Meclisinin ağırlıklı konusunun ise 31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimleri sonuçlarının ağırlıklı olarak konuşulup tartışılacağı  tahmin ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.