SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2020 15:47

Ak Parti İl Yönetimi Telekonferansla Toplandı

Ak Parti İl Yönetimi Telekonferansla Toplandı
AK Parti Kars İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kars Olay-AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın başkanlığında gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısı, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle telekonferans yöntemiyle yapıldı. Gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda İl Yönetim Kurulu süreçle ilgili olarak bilgilendirildi.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA YARDIMCI OLALIM
Telekonferans yöntemiyle yapılan toplantı sonrasında bir açıklama yapan İl Başkanı Adem Çalkın, korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyulması gereğinin önemine vurgu yaparak, “Biz de bu kapsamda toplantımızı mevcut imkanlar dahilinde bir araya gelmeden gerçekleştirdik. Bu vesileyle bir kez daha halkımızı COVID-19 salgını nedeniyle dikkatli olmaya, devletimizin aldığı tedbirlere harfiyen uyarak sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmaya davet ediyoruz. Evde kaldığımız ve kurallara uyduğumuz sürece yaşamakta olduğumuz sıkıntılı sürecin kontrolü kolaylaşacak ve daha fazla can kaybı yaşanmadan sona erecektir. Buradam bütün Karslılara çağrımızdır, EVDE KAL SAĞLIKLI KAL KARS” çağrısında bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.