SİYASET Haber Girişi : 11 Mart 2019 00:31

AK Parti İl Genel Meclisi Adaylarından Köylere Çıkarma

AK Parti İl Genel Meclisi Adaylarından Köylere Çıkarma
AK Parti Kars İl Genel Meclisi adayları bugün Kars'ın köylerinde 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için il genel meclis adaylarını destek istediler.
AK Parti İl Genel Meclisi Adaylarından Köylere Çıkarma

Kars Olay-Kars’ta yerel seçimlere 20 gün kala partiler tam kadro sahaya indi. Kars merkezde Cumhur ittifakı (AK Parti MHP) şehre markaj yaparken, köylerde ise AK Parti Kars İl Genel Meclis Üyesi adayları çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Bu hafta sonu hummalı bir çalışma başlatarak Kars’ın merkez köylerine çıkarma yapan AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi, Partililer ve İl genel Meclis Üyesi adayları Necati Dallı, Nizamettin Karabulutlu, Ünsal Karabulak, Nuri Ertaş, Yusuf Tipioğlu köylülerden 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde il genel meclisi adaylığı için destek istediler.

Kars merkez köyleri olan Maksutçuk, Aydınalan, Başkaya, Çağlayan, Hapanlı, Karacaören, Gelirli, Karakale, Ataköy, Hacıhalil köylerini ziyaret eden İl Genel Meclis üyesi adayları köylülerden yerel seçimler için destek isterken köylülerinde destek sözleriyle teşekkürlerini dile getirerek ziyaret ettikleri köylerden memnun döndüler. 

Köy ziyaretleri sırasında köylülere hitaben bir konuşma yapan Hüseyin Çiftçi; “Tabi bir sıkıntı bir eksik gedik olduğu zaman biz AK Parti olarak İktidar olarak sizin yanınızda olduk. Biz hep sizin yanınızda olduk ama şu da bir gerçek sizlerde her zaman bizlere desteğinizi gösterdiniz. Malumunuz il genel meclisi listesinde kendi listemiz var. Şehirde de ittifak olarak Cumhur ittifakı var. Biz burada güçlü olmak istiyoruz. Tabi burada güçlü olmanın yolu ise sizlerden geçiyor. Siz bize ne kadar güç verirseniz bize bizlerde size o kadar daha iyi hizmetler geliştiririz. İnşallah bundan sonraki hizmetlerimiz daha iyi olacak, köylerinizle ilgili bir sıkıntınız aşamadığınız bir durum olursa bizler buradayız İl Genel Meclis Başkanımız burada, il genel meclis üyesi adaylarımız burada hepimiz buradayız. Hepimiz sizlerin yanınızdayız, inşallah sizlerde güç olarak bizlerin yanınızda olacaksınız.” dedi. 

Daha sonra köylülere hitap eden Necati Dallı ise: “Biz sizlere hizmetkar olmaya geldik. Biz şunu diyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında biz onun partisinin bir neferi olarak bir encümen olarak değil bir nöker olarak size hizmet olmaya geldik. Bizim köylerimizde eksikler Cumhuriyet tarihinden bu tarafa kadar hem vardı. Bu güne kadar köylerimize hizmet gitmemişti ama son 15 yılda köylü köylü olduğunun bilincine vardı. Eskiden kimde köylere kanalizasyon bağlanacağının hayali dahi kurmazdı. İşte biz bu hizmetleri getirdik, bu olanağı bize sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız, Eski Bakanımız Ahmet Arslan, Milletvekilimiz Yunus Kılıç İl Başkanımız Adem Çalkın, İlçe Başkanımızın bize verdiği talimat gidin halkın hizmetine girin ve ne eksikleri varsa onları yapın.” açıklamalarında bulundu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.