SİYASET Haber Girişi : 14 Kasım 2018 13:12

AK Parti Bu Pazar Belediye Başkan Aday Adayları İçin Temayül Yapacak

AK Parti Bu Pazar Belediye Başkan Aday Adayları İçin Temayül Yapacak
Mart 2019'daki yerel seçimler için adaylık başvurularını geçen hafta almaya başlayan AK Parti'de temayül yoklaması tarih ve saati belli oldu.

Kars Olay- 31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti'ye baş vuran Kars Belediyesi Başkan aday adayları için Türm Türkiye'de eş zamanlı yapılacak olan temeyül yoklaması bu pazar saat 10:00'da başlayarak16:00'da bitecek. AK Parti Kars İl Başkanlığı'na Kars Belediyesi ve İlçe Belediyesi için aday adaylarına oy verilecek olan temeyüle AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Ardahan Milletvekili Orhan Atalay Başkanlık Edecek. 

İsmail Aytemiz spor salonunda 18.11.2018 pazar günü sabah saat 10.00'da başlayacak olan olan temeyülde; İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Hakem Heyeti, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Disiplin Heyeti, Kurucu Üyeler, Mahalle Temsilcileri, Eski İl Başkanları, Eski Vekiller" oy kullanacak.

Kars Belediyesi ve İlçe Belediyeleri için aday adayı için kurulan sandıklarda partililer, saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında temayül yoklamasında oy kullanacak. 

Temayül yoklamasının adaylık için ilk basamak olduğu bilinirken diğer taraftan anket çalışmaları, il ve ilçe teşkilatlarının görüşleri, AK Parti genel merkezinin yapacağı mülakatta adayların belirlenmesinde rol oynuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.