BÖLGE Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 00:38

AK Parti Ardahan İl Başkanı Görevinden İstifa Etti

AK Parti Ardahan İl Başkanı Görevinden İstifa Etti
AK Parti Ardahan İl Başkanı Baydar görevinden istifa etti

Kars Olay- Baydar:  "24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlere ilişkin milletvekilliği adaylığım hususunda AK Parti genel merkezinin talep ve görüşü ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın müsaadesiyle milletvekilliği adaylığım uygun görülmüştür. Bundan dolayı bugün itibariyle il başkanlığı görevimden ayrılıyorum"
AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, yaptığı açıklamada, uzun yıllar yürüttüğü AK Parti İl Başkanlığı görevinden bugün istifa ettiğini söyledi.

İstifasının 24 haziran genel seçimleri dolayısıyla yapıldığını belirten Baydar, şunları söyledi:

"24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlere ilişkin Milletvekilliği adaylığım hususunda AK Parti Genel Merkezinin talep ve görüşü ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın müsaadesiyle milletvekilliği adaylığım uygun görülmüştür. Bundan dolayı bugün itibariyle il başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Bu süreçte yanımda olan, destek veren arkadaşlarım ve tüm hemşehrilerimden Allah nazı olsun. Allah ülkemize ve milletimize sağlıklı yarınlar nasip eder inşallah."

Baydar'ın yerine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mutlu Şanlıtürk atandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.