SİYASET Haber Girişi : 12 Kasım 2019 10:14

Ahmet Arslan: 'KAÜ Kampüsünde bizim de dikili bir ağacımız var'

Ahmet Arslan: 'KAÜ Kampüsünde bizim de dikili bir ağacımız var'
Kars'ta 11 Kasım’da 11 milyon fidan dikimi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da 5 ayrı noktada toplam 29 bin fidan toprakla buluştu.

Kars Olay-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da 11 milyon fidan dikimi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da 5 ayrı noktada toplam 29 bin fidan toprakla buluştu.

 

Kafkas Üniversitesi yerleşkesinde fidan dikimi etkinliğinde , 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan'da unutulmayarak hatırasına fidan dikildi. 

 

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise hatırasına dikilen fidanı sosyal medya hasaplarında paylaştı.

 

Ahmet Arslan: "Kafkas Üniversitesi Kampüsünde bizim de dikili bir ağacımız var."
Ahmet Arslan yaptığı paylaşımında Emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti: "Dünyayı daha yaşanılabilir yapmak, Türkiye’yi daha yeşil yapmak için en güzel yol; yarınlara nefes diyerek fidan dikmektir.

Kafkas Üniversitesi Kampüsünde bizim de dikili bir ağacımız var.

Kampanyaya öncü olanlara ve emeği geçenlere teşekkürler."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.