SİYASET Haber Girişi : 25 Temmuz 2019 10:23

Ahmet Arslan'dan Kars Esnafına Ziyaret

Ahmet Arslan'dan Kars Esnafına Ziyaret
AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars'ta yapımı devam eden projeleri inceleme devam ediyor. Milletvekilleri aynı zamanda esnafları da ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

Kars Olay-AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars'ta yapımı devam eden projeleri inceleme devam ediyor. Milletvekilleri aynı zamanda esnafları da ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinliyor. 

 

Esnaf ziyaretleri kapsamında eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, taksi durağından gelen çay ikramı teklifini kabul ederek taksicilerle Doğu Ekspresi hakkında sohbet etti.

 

Doğu Ekspresi'nin taksi hizmetlerine ekonomik anlamda büyük katkı sağladığını ifade eden taksici esnafı, Milletvekili Ahmet Arslan'a teşekkür etti.

 

Taksici esnafı, Doğu Ekspresi ile Kars'a gelenleri kendilerine katıkı sağladıklarını ifade ederek, "Sayın vekilim sizin sayenizde Doğu Ekspersi ile Kars'a gelenler var, biz taksici esnafına büyük katkı sağlıyor. Taksiciler gelen turistleri Ani Örenyerine, Çıldır Gölü ve otellere götürüyoruz yani çok fayda sağlıyor. Evde çocuklarımızla ailemizle sizlere dua ediyoruz." şeklinde konuştu. 

 

Arslan ise, turizm potansiyelini başlattıklarını anımsatarak, "Siz gelen misafirleri ne kadar memnun gönderirseniz, ne kadar kaliteli hizmet ederseniz onlarda gittikleri yerde reklam yaparlar ve Kars'a o kadar turist o kadar misafir gelir.  Gelen misafirlerimiz gittikleri illerde büyük reklamdır bu bedava reklam olur bundan emin olun, onların yapacağı reklam sonucunda burada taksiye binerler, bal alırlar, kaşar alırlar. Yani bunlar ilimizin esnafına tanıtımına büyük katkı sağlamış olurlar." açıklamasında bulundu.

 

Taksi durağından ayrılan Milletvekili Arslan Faikbey caddesinde bulunan bir şarküteride kalabalık halde bulunan turist kafilesi ile Kars hakkında da sohbet etti.

 

Öğretmenler Ahmet Arslan'a teşekkür ederek, "Biz Türkiye genelinde görev yapan 45 kişilik Coğrafya öğretmeniyiz, bir haftadan beri Kars'ın tarihi ve turistik mekanlarını gezmekteyiz Kars'ı çok sevdik bizim için değişiklik oldu." ifadelerini kullandılar.

Milletvekili Arslan ise öğretmenler gittikleri illerinde Kars'ı ve turizmini anlatmalarını istedi. 

Turistlerle sohbetin ardından kazımpaşa caddesinde esnaf ziyaretini sürdüren Milletvekili Ahmet Arslan ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın Evliya Camisine geçti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.